Την Τετάρτη το ραντεβού των «Big Four» για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Την Τετάρτη το ραντεβού των «Big Four» για το ελληνικό ποδόσφαιρο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:51 Δημιουργία 20/01/20, 14:49

Το «μεγάλο ραντεβού» των τεσσάρων ισχυρών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου κλείστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης (22/01, 15:00) στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια».

Η στιγμή, λοιπόν, έφτασε και σε δύο 24ωρα θα γνωρίζουμε σε μεγάλο βαθμό πως θα πορευτεί στο εξής το ελληνικό ποδόσφαιρο, τις αλλαγές που θα γίνουν με στόχο να βελτωθεί η κατάσταση σε όλους τους τομείς, αλλά και τις θέσεις των τεσσάρων κορυφαίων ΠΑΕ.

Το παρών στην πολυαναμενόμενη συνάντηση θα δώσουν οι τέσσερις «ισχυροί» άνδρες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Γιάννης Αλαφούζος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης, καθώς και οι εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), αλλά και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος και ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου.

Αν κι ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, εικάζεται ότι στην αρχή οι ιδιοκτήτες των τεσσάρων ΠΑΕ θα καθίσουν μόνοι τους στην αίθουσα που θα διεξαχθεί η συζήτηση, προκειμένου να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και να καταγράψουν τις διαφωνίες τους. Εν συνεχεία, θα συμμετάσχουν στη συνάντηση και οι εκπρόσωποι των διεθνών συνομοσπονδιών.

Η ενημέρωση που δόθηκε από το αρμόδιο υπουργείο:

«O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)».

Αν σου άρεσε κάνε