Έφτασε Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Μαροκινός Αγιούμπ

Έφτασε Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Μαροκινός Αγιούμπ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 21/01/20, 20:08

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Γιασίν Αγιούμπ, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2023.

Oι διαπραγματεύσεις με την Φέγενορντ ολοκληρώθηκαν επιτυχώς, ο Μαροκινός έλυσε το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα και, πλέον, το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στους «πράσινους».

Ο Αγιούμπ θα περάσει από ιατρικά τεστ κι το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφερε το «τριφύλλι» και το οποίο θα είναι διάρκειας 3.5 ετών με ετήσιες απολαβές να φτάνουν τις 450.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους).

Εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Αγιούμπ θα ανακοινωθεί αύριο από τους «πράσινους» και θα δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ (19:30), για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο για την 20η αγωνιστική της Super League.

Από την Πέμπτη θα ξεκινήσει προπονήσεις με το «τριφύλλι» κι εφόσον ο Γιώργος Δώνης διαπιστώσει πως ο 26χρονος μέσος βρίσκεται στον βαθμό ετοιμότητας που επιθυμεί, αναμένεται να τον βάλει αμέσως στην αγωνιστική… εξίσωση του Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβάνοντάς τον στην αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ στο

Αν σου άρεσε κάνε