Super League: «Άλωσε» το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός, 1-0 τον ΟΦΗ

Super League: «Άλωσε» το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός, 1-0 τον ΟΦΗ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 22/01/20, 20:04

Ο Ολυμπιακός... απέδρασε από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με τους τρεις βαθμούς της νίκης (0-1) επί του ΟΦΗ, χάρη σε τέρμα του Καμαρά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45΄+1), για την 20ή εμβόλιμη αγωνιστική της Super League και παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε χωρίς τον Ποντένσε, που όλα δείχνουν ότι βρίσκεται κοντά στη μεταγραφή του στη Γουλβς και ο ΟΦΗ χωρίς τους Μάνο, Τσιλιανίδη, Σακόρ και Ναμπί.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα στο 13΄, όταν κεφαλιά του Γκιλιέρμε από σέντρα του Τσιμίκα, πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Ο ΟΦΗ απάντησε στο 21΄, όταν το σουτ του Στάικου από καλή θέση η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στο πρώτο ημίχρονο και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες, όμως οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αλ Αραμπί έκλεψε την μπάλα από τον Γιαννούλη από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στην περιοχή στον Καμαρά, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε τον Σωτηρίου.

Στο δεύτερο 45λεπτο ένα κακό γύρισμα στο 51΄ του Κουτρουμπή προς τον τερματοφύλακά του, παρά λίγο να σημειώσει αυτογκόλ, αλλά τελικά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά και πίεσε στο διάστημα αυτό, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει, σε αντίθεση με τον Ολυμνπιακό που ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 78΄, όταν από σέντρα του Τσιμίκα και άστοχη έξοδο του Σωτηρίου ο Μπα με κοντινή προβολή σε κενή εστία έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 83΄ μακρινό σουτ του Λοβέρα εξουδετέρωσε ο Σωτηρίου, όπως και στο 85΄ σε πλασέ του Ελ Αραμπί

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Σεμέδο του Ολυμπιακού δέχθηκε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή, όταν στην προσπάθειά του να πάρει τη μπάλα από ένα ball boy το έριξε κάτω, ενώ του ζήτησε το λόγο ο Φερέιρα που εκνευρίστηκε και παραλίγο να έρθουν στα χέρια. Ο Σεμέδο χάνει έτσι το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Αν σου άρεσε κάνε