Super League: Ο Αστέρας νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στην Τρίπολη

Super League: Ο Αστέρας νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο στην Τρίπολη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 23/01/20, 20:09

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης, που επικράτησε εύκολα το απόγευμα της Πέμπτης (23/1) επί του Πανιωνίου με 2-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 20η αγωνιστική της Super League κι απέκτησε πλέον πολύ μεγάλο προβάδισμα (+11 βαθμών), από τον 13ο Παναιτωλικό (21 β. έναντι 10 β.) και τη ζώνη του μπαράζ παραμονής.

Οι Αρκάδες πήραν τα ηνία του αγώνα από την αρχή κι αφού… προειδοποίησαν τους «κυανέρυθρους» με την ευκαιρία του Κρέσπι στο 28’, προηγήθηκαν στο 35’ με πέναλτι του Μπαράλες (χέρι του Μασούρα στην προσπάθειά του να κοντρολάρει μέσα στην περιοχή).

Στο 42’ ο Αραμπούλι βρήκε δίκτυα, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ. Στο 52’ ο Αστέρας «καθάρισε» τη νίκη του, με εξαιρετική κεφαλιά του Ιγκλέσιας έπειτα από φάουλ του Ριέρα, ενώ στο 71’ ο Κρέσπι πλάσαρε πάνω στον Κότνικ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το τρίτο γκολ των «κυανοκίτρινων». Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο Πανιώνιος προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά τόσο οι Μασούρας-Αραμπούλι στο 76’, όσο και ο Σαραμαντάς στο 90’ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Παπαδόπουλο.

Ο διαιτητής Κομίνης (Θεσπρωτίας) απέβαλλε στο 94’ με δεύτερη κίτρινη τον Μπαράλες (είχε δεχθεί την πρώτη στο 63’) ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα και στους Ιγκλέσιας (41’), Ματρικάρντι (45’+2’), Πασαλίδη (60’), Κότσιρα (74’) από πλευράς Αστέρα και στον Παπανικολάου (82’) από πλευράς Πανιωνίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μ. Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας (66’ Βαλιέντε), Μουνάφο, Σίτο (18’ λ.τρ. Ριέρα), Κρεσπί (78’ Λ. Φερνάντεθ), Μπαράλες.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ν. Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου (80’ Δούμτσιος), Μασούρας, Κιάκος (46’ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Μιλόγεβιτς (46’ Παπανικολάου), Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι.

Αν σου άρεσε κάνε