Super League: Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε στη Λαμία

Super League: Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε στη Λαμία

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 23/01/20, 21:55

Με γκολ του Μάτος στο 33ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από την πρωτεύουσα της Λαμίας στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής και μείωσε εκ νέου τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στον ένα βαθμό.

Ένα γκολ που θα προκαλέσει συζητήσεις, πάντως, καθώς η φάση ήταν οριακή για οφσάιντ του σκόρερ. Ο διαιτητής Σέζος δεν πήγε να δει φάση, καθώς, όπως είπε στους ποδοσφαιριστές, είχε «κολλήσει» το σύστημα του VAR, με τους παίκτες της Λαμίας να διαμαρτύρονται για τον μη έλεγχο και την κατακύρωση του γκολ χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Ο «Δικέφαλος» ήταν ανώτερος, έχασε ευκαιρίες πριν το γκολ με τους Βιεϊρίνια στο 10΄ και Άκπομ στο 15΄, όπου ο Θεοδωρόπουλος επενέβη καταλυτικά, ενώ στο 32ο λεπτό σημειώθηκε η φάση που έκρινε τον αγώνα, όταν ο Βάντερσον έκανε φάουλ στον Λημνιό, το εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια και ο Μάτος σκόραρε με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν τη διατήρηση των κεκτημένων και να το κατορθώνουν χωρίς δυσκολία, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σάσι, Αντέτζο, Βάντερσον - Άκπομ, Μαουρίτσιο, Αουγκούστο, Μάτος

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα (74΄ Βασιλόγιαννης), Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας (85΄ Σάσι), Πλιάτσικας, Μπεχαράνο (69΄ Μπιανκόνι), Δημούτσος, Ρόμανιτς, Καραμάνος.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλης (69΄ Κρέσπο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Μίσιτς, Eσίτι, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια (86΄ Αουγκούστο), Λημνιός, Άκπομ (63΄ Σφιντέρσκι).

Αν σου άρεσε κάνε