Δίνουν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, λέει ο ΠΑΟΚ μετά την τροπολογία

Δίνουν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, λέει ο ΠΑΟΚ μετά την τροπολογία

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:36 Δημιουργία 29/01/20, 14:33

Κατηγορίες προς την κυβέρνηση της ΝΔ για το ότι με τη σημερινή τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή δίνει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγη ώρα μετά από την υπερψήφιση της σχετικής τροπολογίας στη Βουλή.

Ακόμα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο για «φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση» με στόχο να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, αναφέρει ότι δεν θα επιτραπεί σε κανέναν «να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας» και προαναγγέλλει προσφυγή στο CAS.

Η ανακοίνωση:

«Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι΄ αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης».

Αν σου άρεσε κάνε