Η ΕΠΟ κατηγορεί την κυβέρνηση για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο

Η ΕΠΟ κατηγορεί την κυβέρνηση για παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 03/02/20, 21:50

TAGS

Συνάντηση με FIFA/UEFA, το ταχύτερο δυνατό, με αφορμή τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και στα έγιναν με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, ΠΑΟΚ-Ξάνθης, ζητά η ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας θεωρούν ότι τίθεται θέμα παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο και μετά από συζήτηση που έγινε στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας (3/02), υπό τον πρόεδρο, Βαγγέλη Γραμμένο, αποφασίστηκε να ζητήσουν συνάντηση με τους αξιωματούχους των FIFA και UEFA, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια σοβαρά ζητήματα που έχουν προκύψει.

Στην ΕΠΟ δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς των τελευταίων ημερών, εκτιμώντας ότι οι κινήσεις αυτές αποτελούν ωμή παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, όπως εκφράστηκε στο σημερινό συμβούλιο είναι πολύ πιθανό να μεταβεί ο ίδιος ο πρόεδρος της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ευάγγελος Γραμμένος, στην ελβετική, Νιόν, για κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι συμμετέχοντες εστίασαν, όπως διέρρευσε, στην προσπάθεια της κυβέρνησης ν' ανατρέψει μια νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση και στην ανάγκη αντίδρασης σε συνεννόηση με κορυφαίους αξιωματούχους των FIFA/UEFA.

Αν σου άρεσε κάνε