Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ντεμπελέ

Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Ντεμπελέ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 04/02/20, 18:11

Δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, αλλά και την Μπαρτσελόνα, με αφορμή την εξέλιξη που είχε η πορεία του τραυματισμού του Γάλλου διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος εξτρέμ, πάνω που μετρούσε αντίστροφα για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, υπέστη υποτροπή και σα να μην έφτανε αυτό η τελευταία διάγνωση των γιατρών αναφέρει πως έχει υποστεί ολική ρήξη τένοντα στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού, τραυματισμός που πιθανότατα θα τον οδηγήσει στο χειρουργείο και θα σημάνει το πρόωρο τέλος της εφετινής χρονιάς.

Ο Ντεμπελέ εντάχθηκε στους «μπλαουγκράνα» το 2017 από τη Ντόρτμουντ, αντί 105 εκατ. ευρώ, αλλά από τότε ταλαιπωρείται συχνά-πυκνά από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται σε θέση να προσφέρει τ΄ αναμενόμενα.

Στην πρώτη του κιόλας σεζόν έμεινε εκτός δράσης για 5 μήνες, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και πέρυσι, ενώ την τρέχουσα περίοδο έχει μείνει μακριά από τις εκδηλώσεις της «Μπάρτσα» από τις 27 Νοεμβρίου, όταν υπέστη θλάση στο ματς του Champions League με την πρώην ομάδα του.

Κι ενώ ετοιμαζόταν να επιστρέψει υπέστη υποτροπή που τον πήγε πίσω και τώρα, μετά το νέο σοβαρό τραυματισμό του, πιθανότατα θα χρειαστεί να περιμένει ως την επόμενη σεζόν για να ξαναπατήσει χορτάρι.

Να υπενθυμιστεί ότι η Μπαρτσελόνα έχει χάσει ήδη, πιθανότατα ως το τέλος της σεζόν, τον Λουίς Σουάρες (εγχείρηση στο γόνατο) και οι επιθετικές επιλογές του Κίκε Σετιέν λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Αν σου άρεσε κάνε