Κύπελλο Ελλάδας: Με «4άρα» η ΑΕΚ στα ημιτελικά

Κύπελλο Ελλάδας: Με «4άρα» η ΑΕΚ στα ημιτελικά

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 19/02/20, 21:13

Χωρίς να συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς του 1-1 στο Αγρίνιο και προκρίθηκε με πανηγυρικό τρόπο στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο κεκλεισμένων των θυρών ματς, λόγω της τιμωρίας της Ένωσης, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ήταν κυρίαρχη από τα πρώτα λεπτά.

Μόλις στο 7ο λεπτό από λανθασμένη απομάκρυνση του Κέβιν, ο Νέλσον Ολιβέιρα με μονοκόματο σουτ άνοιξε το σκορ, σφραγίζοντας με γκολ την επιστροφή μετά την απουσία του από τους πέντε τελευταίους αγώνες.

Στο 36΄ ο Μάνταλος πέρασε την ασίστ στον Κρίστιτσιτς κι αυτός σε κενή εστία έγραψε εύκολα το 2-0. To τρίτο γκολ σημείωσε στο 78΄ ο Αλμπάνης, μετά από κλέψιμο και ασίστ του Αραούχο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάρκο Λιβάγια στο 88΄ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Κνετ.

Έτσι, η ΑΕΚ εξασφάλισε την 14η συνεχόμενη πρόκριση σε νοκ άουτ αναμετρήσεις Κυπέλλου με την πρώτη «τεσσάρα» της εποχής Καρέρα, ο οποίος δοκίμασε για πρώτη φορά σχήμα με όλα τα μεγάλα «όπλα» στην ενδεκάδα.

Αν σου άρεσε κάνε