Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Φορτούνη ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς Φορτούνη ο Ολυμπιακός στην Τούμπα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 03/03/20, 20:28

Στην αποστολή του Ολυμπιακού, για τον αυριανό (4/03, 21:30) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, συμπεριλήφθηκε και ο Ζοζέ Σα. Αντίθετα, εκτός έμεινε και πάλι ο Κώστας Φορτούνης.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, άφησε για τρίτο σερί ματς (προηγήθηκε αυτό του Europa League με την Άρσεναλ και το αμέσως επόμενο με τον Παναιτωλικό στη Super League) εκτός αποστολής τον διεθνή μεσοεπιθετικό, όπως και τους Εμρέ Μορ, Καφού, Αλέν και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού ήταν ότι ο Ζοζέ Σα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο πως θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών, μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι στο ματς με τους Αγρινιώτες. Για το λόγο αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του στη Θεσσαλονίκη συνολικά τέσσερις τερματοφύλακες.

Η αποστολή: Μπα, Μπουχαλάκης, Μπουλάρι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Λοβέρα, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

Αν σου άρεσε κάνε