Παναθηναϊκός: Επανεκκίνηση ζήτησε από τους παίκτες ο Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: Επανεκκίνηση ζήτησε από τους παίκτες ο Γιαννακόπουλος

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 06/03/20, 20:53

«Εντός των τειχών» θα μείνουν αυτά που ειπώθηκαν στη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά τον εντός έδρας διασυρμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

Από τα όσα διέρρευσαν ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» τα «έψαλλε» σε όλους και τους έθεσε προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας της Euroleague.

Παράλληλα, ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν "restart", έτσι ώστε να κλείσει αυτή τη «κακή παρένθεση» και να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχών.

Μετά από έξι ήττες στους τελευταίους επτά αγώνες και τέσσερις διαδοχικές, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού προσπάθησε να «αφυπνίσει» την ομάδα ζητώντας από τους πρωταγωνιστές να θυμηθούν ποιοι είναι και να διεκδικήσουν την υψηλότερη δυνατή θέση στην κατάταξη της Euroleague στην κανονική περίοδο, με στόχο τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο δεσμεύτηκαν να μείνει μεταξύ τους το ακριβές περιεχόμενο των συζητήσεων και υποσχέθηκαν πως θα κάνει ο καθένας ό,τι καλύτερο μπορεί για την επίτευξη των στόχων σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του για την Παρασκευή (6/3), αλλά άπαντες έσπευσαν στο κάλεσμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αν σου άρεσε κάνε