Σε καραντίνα η Άρσεναλ

Σε καραντίνα η Άρσεναλ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:21 Δημιουργία 11/03/20, 12:29

Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για απόψε αγώνας του αγγλικού πρωταθλήματος Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ, καθώς σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, οι παίκτες της ομάδας του Λονδίνου ήρθαν σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «αρκετοί παίκτες της Άρσεναλ συναντήθηκαν με τον Ευάγγελο Μαρινάκη μετά τον αγώνα της φάσης των «32» του Europa Legaue στο Λονδίνο στις 27 Φεβρουαρίου. Ο Μαρινάκης, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, δήλωσε την Τρίτη ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό».

Η Άρσεναλ δήλωσε ότι ο κίνδυνος για τους παίκτες της ήταν «εξαιρετικά χαμηλός», αλλά θα ακολουθήσουν τις ιατρικές οδηγίες.

Η Πρέμιερ Λιγκ, από την πλευρά της, δήλωσε ότι δεν είχε άλλη επιλογή παρά να αναβάλει το παιχνίδι και να ολοκληρώσει μια σωστή εκτίμηση κινδύνου, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι με άμεση απειλή αναβολής.

«Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει επί του παρόντος σχέδια να αναβάλει άλλους αγώνες», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε