Μέχρι το 2023 στην Μπάγερν ο Τόμας Μίλερ

Μέχρι το 2023 στην Μπάγερν ο Τόμας Μίλερ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 07/04/20, 14:08

Η Μπάγερν Μονάχου και ο Τόμας Μίλερ θα συνεχίσουν για άλλα δύο χρόνια -έως το καλοκαίρι του 2023- τη συνεργασία τους, με τον 31χρονο Γερμανό διεθνή να μετρά ήδη 20 χρόνια στους Βαυαρούς (!), καθώς βρίσκεται εκεί από 11 ετών.

Ο Μίλερ «ανέβηκε» στην ανδρική ομάδα το 2008. Έκτοτε κατέγραψε 521 συμμετοχές, 195 γκολ και 188 ασίστ, ενώ από τα χέρια του πέρασαν 8 πρωταθλήματα, 5 Κύπελλα και 5 Σούπερ Καπ Γερμανίας, ένα Champions League, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων.

«Βρίσκομαι ήδη στη Μπάγερν για τα 2/3 της ζωής μου και για μένα ο σύλλογος αυτός είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός εργοδότης, είναι το πάθος μου», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής το 2014 με την Εθνική Γερμανίας.

«Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω εδώ για δύο επιπλέον χρόνια και θα δώσω τα πάντα, μέσα στο γήπεδο κι έξω απ΄ αυτό», πρόσθεσε ο Μίλερ μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Από τη διοίκηση στο θέμα αναφέρθηκε ο Όλιβερ Καν: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να κρατήσουμε μία εμβληματική μορφή, όπως ο Τόμας Μίλερ. Έχει διαμορφώσει το σύλλογο για περισσότερα από δέκα χρόνια, με το σπουδαίο ποδόσφαιρό του και τους φιλικούς τρόπους του»

Αν σου άρεσε κάνε