ΕΠΟ: Ποινή και πρόστιμο στον Β. Γκαγκάτση και 12 ΠΑΕ

ΕΠΟ: Ποινή και πρόστιμο στον Β. Γκαγκάτση και 12 ΠΑΕ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 20:54 Δημιουργία 22/04/20, 20:53

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν έπρεπε να τοποθετηθεί στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της Λίγκας, λόγω του νομικού κωλύματος που είχε (καταδικαστική απόφαση για απιστία, για την «Κάρτα Υγείας» της ΕΠΟ), απεφάνθη η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Έτσι, με απόφαση που εξέδωσε μέσω τηλεδιάσκεψης, επέβαλε στον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για ένα χρόνο και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Ισόποσο πρόστιμο επιβλήθηκε επίσης σε 12 πρόσωπα που εκπροσωπούσαν ισάριθμες ΠΑΕ στη Λίγκα, ενώ οι ίδιοι σύλλογοι θα καταβάλουν πρόστιμο 30.000 ευρώ έκαστος.

Τα πρόσωπα είναι οι Μηνάς Λυσάνδρου, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, Θεόδωρος Καρυπίδης, Δημήτριος Μποροβήλος, Αικατερίνη Κοξένογλου, Κωνσταντίνος Κολοκυθάς, Αριστείδης Πιαλόγλου, Ηλίας Πουρσανίδης, Χρήστος Πλιάτσικας, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Θεοδόσιος Τσικνής και Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Αναφορικά με τις ΠΑΕ, πρόκειται για τις ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ξάνθη, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία και ΠΑΟΚ.

Αν σου άρεσε κάνε