Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίχτες του Ολυμπιακού - Την Τετάρτη η ΑΕΚ

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίχτες του Ολυμπιακού - Την Τετάρτη η ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 05/05/20, 19:59

Την πρώτη τους προπόνηση, μετά την απομόνωση επί πολλές εβδομάδες ελέω κοροναϊού, πραγματοποίησαν την Τρίτη οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, και ακολουθώντας αυστηρά τα πρωτόκολλα που όρισε η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή Αθλητισμού σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία εν όψει της επανέναρξης της σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά και οι συνεργάτες του είχαν χωρίσει τους παίκτες σε τρία γκρουπ. Το πρώτο ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί, το δεύτερο στις 10:30 και το τρίτο στις 12:00. Οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό θα συνεχιστούν κατά τον ίδιο τρόπο και πρόγραμμα. «Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση που μπορούμε να ξαναβρεθούμε στις προπονήσεις, κουραστήκαμε να μένουμε στο σπίτι,» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, σχολίασε: «Είναι τεράστια η χαρά μας που ξεκινάμε ένα καινούριο στάδιο, μια καινούρια φάση στις ζωές μας. Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επιθυμία μας, να βρεθούμε στο γήπεδο μας, να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε. Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση που μπορούμε να ξαναβρεθούμε στις προπονήσεις, κουραστήκαμε να μένουμε στο σπίτι.

Και ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση αποτελεί να ξαναβρεθούμε κοντά στον Ολυμπιακό, όπου έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε. Πήραμε όλες τις προφυλάξεις για να μείνουμε μακριά από τον ιό. Από αυτή την άποψη νιώσαμε προστατευμένοι και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Ελπίζουμε σύντομα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά, η ομάδα μας νιώθει τεράστια χαρά για την επιστροφή μας».

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέψαμε μετά από καιρό στο γήπεδο και ξεκινήσαμε προπονήσεις, έστω και με αυτό τον τρόπο, χωρισμένοι σε γκρουπ. Η ομάδα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα και προβλεπόμενα μέτρα για να είμαστε προστατευμένοι».

Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, σχολίασε για την πρωτοφανή αυτή κατάσταση: «Ξεκίνησαν σήμερα οι προπονήσεις στο Αθλητικό κέντρου του Ρέντη σε μία δύσκολη περίοδο. Όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα. Μία πραγματικότητα που διαμορφώνει τις μεταξύ μας σχέσεις. Στον Ολυμπιακό, σε συνεργασία και με το τεχνικό τιμ, έχουμε διαμορφώσει ένα αυστηρό πρωτόκολλο και πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Έχουμε εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε όλοι να είμαστε προστατευμένοι από την πιθανή μετάδοση του ιού».

ΑΕΚ: Την Τετάρτη η επιστροφή στις προπονήσεις

Το πρωί της Τετάρτης (6/5) αρχίζουν ξανά οι προπονήσεις της ΑΕΚ μετά από διακοπή 52 ημερών. Η σκέψη που υπήρχε για επανέναρξη από σήμερα το απόγευμα εγκαταλείφθηκε, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες.

Αύριο Τετάρτη στις 10 το πρωί, λοιπόν, θα μπουν στα Σπάτα τα πρώτα γκρουπ των έξι ποδοσφαιριστών που θα γυμναστούν τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Αν σου άρεσε κάνε