Στον Ολυμπιακό για 2 ακόμα χρόνια ο Πέδρο Μαρτίνς

Στον Ολυμπιακό για 2 ακόμα χρόνια ο Πέδρο Μαρτίνς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 08/05/20, 14:02

Στο τιμόνι του Ολυμπιακού για άλλα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σφράγισε και τυπικά την ανανέωση της συνεργασίας του με την πειραϊκή ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε χθες το νέο συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους», παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το έργο του Μαρτίνς κρίθηκε απολύτως επιτυχημένο, καθώς ανέβασε αγωνιστικό επίπεδο τον Ολυμπιακό, τον οδηγεί πρώτο και αήττητο στο εφετινό πρωτάθλημα, ενώ κατέγραψε μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και προκρίσεις που συζητήθηκαν, όπως με τη Μίλαν και την Άρσεναλ.

Οι αποδοχές του, όπως είναι φυσικό, αναπροσαρμόστηκαν και, πλέον, εκτιμώνται σε περίπου 900.000 ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους), ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα 4 εκατ. ευρώ, σε περίπτωση αποχώρησης πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους ΄΄16΄΄ του UEFA Europa League. Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους ΄΄ερυθρόλευκους΄΄ από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, στους ομίλους του UEFA Champions League».

Αν σου άρεσε κάνε