Από την 1η Ιουνίου και πάλι αγώνες στην Premier League

Από την 1η Ιουνίου και πάλι αγώνες στην Premier League

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 11/05/20, 19:17

Η Premier League επιστρέφει στη δράση από την 1η Ιουνίου!

Η βρετανική κυβέρνηση «άναψε»... πράσινο και μέσω ενός πλάνου 50 σελίδων για την άρση των μέτρων, έκανε γνωστό ότι η ποδοσφαιρική δράση στο Νησί θα επιστρέψει, σε πρώτη φάση με τους αγώνες να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών για πολλούς μήνες (ίσως και μέχρι τον Ιανουάριο του 2021) κι από κει και πέρα, ανάλογα, με το αν έχει βρεθεί το εμβόλιο κατά του κορoναϊού θα συζητηθεί εάν θα γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα.

Ακόμη, πάντως, υπάρχουν πολλά «ανοικτά μέτωπα» που βρίσκονται υπό συζήτηση, όπως για παράδειγμα το αν οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ουδέτερα στάδια ή, όχι, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που αντιδρούν στο συγκεκριμένο πλάνο (Νόριτς, Γουότφορντ, Άστον Βίλα, Μπόρνμουθ, Γουέστ Χαμ και Μπράιτον).

Η επιθυμία της πλειοψηφίας των ανθρώπων που διοικούν το ποδόσφαιρο στο Νησί, αλλά και των ομάδων είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ο μεγάλος τους στόχος για να κάνουν την αρχή ήταν η 8η Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική κυβέρνηση, η διεξαγωγή πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων -κεκλεισμένων των θυρών- εντάσσεται στο δεύτερο στάδιο και δεν θα γίνει πριν την 1η Ιουνίου.

Με βάση αυτόν, οι 20 σύλλογοι της Premier League αναμένεται να συνεδριάσουν μέσω τηλεδιάσκεψης προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Αν σου άρεσε κάνε