Την 1η Ιουνίου αναμένεται το πλάνο για επανέναρξη του NBA

Την 1η Ιουνίου αναμένεται το πλάνο για επανέναρξη του NBA

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 21/05/20, 12:42

TAGS

Οι ομάδες του ΝΒΑ αναμένουν ότι η λίγκα θα εκδώσει οδηγίες την 1η Ιουνίου που θα τους επιτρέψουν να καλέσουν τους παίκτες που βρίσκονται εκτός των πόλεων ως πρώτο βήμα για την επανέναρξη της σεζόν, σύμφωνα με το ESPN.

Εν συνεχεία οι ομάδες αναμένουν παρόμοιο χρονοδιάγραμμα από τη λίγκα για το πότε θα τους επιτραπεί να επεκτείνουν τις ατομικές προπονήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει με περισσότερο προσωπικό.

Αυτή τη στιγμή η λίγκα συζητά ένα λεπτομερές σχέδιο για την επανεκκίνηση της σεζόν που περιλαμβάνει δύο εβδομάδες για την αρχική ανάκληση των παικτών στις ομάδες τους για μια περίοδο καραντίνας, μία έως δύο εβδομάδες μεμονωμένων προπονήσεων σε ομαδικές εγκαταστάσεις και δύο έως τρεις εβδομάδες προετοιμασίας.

Εάν όλα πάνε κατ ευχήν οι ιδιοκτήτες και οι παίκτες πιστεύουν ότι ο κομισάριος της λίγκας, Ανταμ Σίλβερ θα δώσει το «πράσινο φως» για επιστροφή τον Ιούνιο με τα παιχνίδια να αναμένεται να συνεχιστούν κάποια στιγμή πριν από τα τέλη του Ιουλίου.

Το NBA εξακολουθεί να εξετάζει μια μορφή δύο τοποθεσιών για την επιστροφή της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων των Disney World του Ορλάντο και του Λας Βέγκας, ανέφεραν πηγές.

Το NBA και η ένωση παικτών (NBPA) συναντιούνται προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επιστροφής που αφορούν τα playoffs αλλά και το αν θα επιστρέψουν και οι 30 ομάδες για να ολοκληρώσουν τη σεζόν.

Ο Σίλβερ μάλιστα ανέφερε πως οι κομισάριοι των αθλημάτων της Βορείου Αμερικής έχουν ζητήσει βοήθεια από τον Ντόναλντ Τραμπ έτσι ώστε αθλητές που βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ να μπορέσουν να επιστρέψουν στις ομάδες τους, βοήθεια που αναμένεται να λάβουν

Αν σου άρεσε κάνε