Α.Μ.Κ. 5 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Α.Μ.Κ. 5 εκ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 22/05/20, 19:11

Η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι δια περιφοράς, ενέκρινε (νέα) αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 5.000.010,00 ευρώ.

Η Α.Μ.Κ., που άνοιξε από σήμερα, θα ολοκληρωθεί την 21η Σεπτεμβρίου 2020) και, ουσιαστικά, θα χρηματοδοτήσει τις υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, κατά τη θερινή περίοδο.

Αυτές περιλαμβάνουν από μισθοδοσίες υπαλλήλων και δόσεις συμβολαίων παικτών, προπονητών, έως διακανονισμούς σε πρώην παίκτες/προπονητές, πληρωμές σε ασφαλιστικά ταμεία και προκαταβολές μεταγραφών.

Η συμμετοχή στην αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, που αναμένεται να καλυφθεί με χρήματα του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου, θα γίνει με καταβολή μετρητών στον ειδικό λογαριασμό της εταιρείας, ή εάν το ποσό δεν καταβληθεί στον ειδικό λογαριασμό, με κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε οποιοδήποτε λογαριασμό της εταιρείας που δαπανήθηκε για τους σκοπούς της εταιρείας.

Παράλληλα, θα γίνει συμψηφισμός χρέους της εταιρείας προς τον καταβάλλοντα εισφορά με έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ.

Αν σου άρεσε κάνε