Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κώστας Κουφός

Παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Κώστας Κουφός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:20 Δημιουργία 27/05/20, 15:18

Συνέχεια... εκκαθαρίσεων στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς λίγη ώρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αμερικανό γκαρντ, Ρον Μπέικερ, από την κορυφαία ομάδα της Ρωσίας αποτελεί παρελθόν και ο Κώστας Κουφός.

Ο ομογενής σέντερ, είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με το συγκρότημα του Δημήτρη Ιτούδη, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τα 3 εκ. ευρώ. Η ΤΣΣΚΑ είχε το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσει μετά την πρώτη σεζόν, κάτι το οποίο και έκανε.

Στο Twitter ακολούθησε η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε @kostakoufos! Η ομάδα μας χρησιμοποίησε την οψιόν του συμβολαίου για να λήξει τη συνεργασία της με τον σέντερ, Κώστα Κουφό.

Ο Κουφός αποφάσισε να κάνει ντεμπούτο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ μετά από 11 χρόνια στο NBA με πέντε διαφορετικές ομάδες και υπέγραψε με την ΤΣΣΚΑ τον Ιούλιο του 2019».

Την εφετινή σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα, ο Κουφός είχε 8.4 πόντους και 5.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής στην VTB League και 3.7 πόντους και 2.8 ριμπάουντ μέσο όρο σε εννέα λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

Αν σου άρεσε κάνε