Ο Δώνης φεύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από τα πλέι οφ

Ο Δώνης φεύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από τα πλέι οφ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 01/06/20, 14:51

Με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο θα πορευθεί ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ της Super League πάντοτε εκτός απροόπτου, καθώς η κατάσταση στις τάξεις της ομάδας παραμένει... θερμή, κι ας έπεσαν οι τόνοι.

Η αποκάλυψη της επιστολής που έστειλε την περασμένη Πέμπτη ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος στον Έλληνα τεχνικό, ειδοποιώντας τον ότι η συνεργασία τους ολοκληρώνεται με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, είχε φέρει τον Δώνη ένα βήμα πριν την άμεση αποχώρηση.

Μια σειρά από επαφές και προσεγγίσεις όμως χθες το βράδυ οδήγησε σε «αποσυμπίεση» της κατάστασης, καθώς εκείνο που υπογραμμίστηκε είναι να εμφανιστεί ο σύλλογος με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ηρεμία στα πλέι οφ.

Μετά το «θερμό επεισόδιο» που προηγήθηκε, λοιπόν, οι τόνοι κατέβηκαν, καθώς ζητούμενο πια κι από τις δύο πλευρές είναι το «διαζύγιο» να επέλθει με τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπρέπεια.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ο Δώνης θα ολοκληρώσει και το δεύτερο έτος του συμβολαίου του, όμως άγνωστο προς το παρόν παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα της αποζημίωσής του και αν υπάρξει «ειρηνική» λύση σε αυτό το θέμα.

Αν σου άρεσε κάνε