Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 02/06/20, 14:20

Οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ μπήκαν σήμερα και τυπικά.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου Σέρβου σέντερ, με τον οποίο είχε συμφωνήσει εδώ και μήνες.

Ο 25χρονος Μιλουτίνοφ, που ενίσχυσε τους «ερυθρόλευκους» την τελευταία πενταετία, υπέγραψε στη ρωσική ομάδα για τρία χρόνια, έναντι συνολικής αμοιβής περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ.

«Μετά από πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό, ήταν καιρός για ένα νέο κεφάλαιο στην μπασκετική μου ζωή. Μέχρι τώρα στην καριέρα μου, όλες οι αποφάσεις που πήραν ήταν περισσότερο ή λιγότερο δύσκολες, αλλά όχι αυτή», δήλωσε ο παίκτης.

«Η ΤΣΣΚΑ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση, έναν πρόεδρο που ζει για την ομάδα, έναν προπονητή που κατακτά τίτλους, έναν σπουδαίο οργανισμό με ισχύ και σε μια όμορφη πόλη όπως η Μόσχα», συνέχισε ο Μιλουτίνοφ.

Και συμπλήρωσε: «Είναι τιμή μου που πλέον αποτελώ παίκτη της ΤΣΣΚΑ και γνωρίζω τις ευθύνες και τους στόχους που κουβαλά αυτό το μεγάλο όνομα. Ανυπομονώ για ένα νέο ξεκίνημα».

Από την αναφορά του, πάντως, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ολυμπιακός.

«Ο Πειραιάς δεν είναι το μοναδικό λιμάνι, αλλά για μένα είναι το ασφαλέστερο... Η Αθηνά δεν είναι η μόνη πόλη, αλλά για μένα είναι η πιο όμορφη... Ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος σύλλογος, αλλά είναι ο αγαπημένος μου ... Ωρίμασα μαζί σας... Ερωτεύτηκα εδώ… Δεν είναι το τέλος ... δεν είναι το τέλος», έγραψε στο Instagram.

Αν σου άρεσε κάνε