Στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου, αποφάσισε η ΕΠΟ

Στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου, αποφάσισε η ΕΠΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 16:48 Δημιουργία 27/07/20, 16:47

Στις 30 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο αποφασίστηκε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, όπως αποφάσισε τη Δευτέρα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι όταν προέκυψε το πρόβλημα με την Ριζούπολη (και τις ενστάσεις της Αστυνομίας) ο Ολυμπιακός με επιστολή του ζήτησε από την ΕΠΟ να ορίσει ως έδρα του αγώνα το ΟΑΚΑ παρόλο που το χρησιμοποιεί η ΑΕΚ.

Για την αναδιάρθρωση

Στη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής αποφασίστηκε να μην υπάρξει συζήτηση και κατ΄ επέκταση απόφαση περί αναδιάρθρωσης, καθώς από τη μία υπήρχε η θέση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, εμφάνισε επιστολή της UEFA που δεν συμφωνεί στο ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ αναγκάστηκαν να μεταθέσουν στο άμεσο μέλλον τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα... τραβήξει χρονικά. Είναι δεδομένο πως αναζητείται λύση και δεν θ΄ αργήσει να παρθεί, από τη στιγμή που θα πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός των ομάδων για τη νέα περίοδο.

Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση αφού εάν παραμείνει η Super League με 14 ομάδες, η ΕΠΟ θα πρέπει να «χωρέσει» τις υπόλοιπες 34 σε μία ή δύο κατηγορίες.

Αν σου άρεσε κάνε