Προπονητής της χρονιάς στην Αγγλία ο Γιούργκεν Κλοπ

Προπονητής της χρονιάς στην Αγγλία ο Γιούργκεν Κλοπ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 09:22 Δημιουργία 28/07/20, 09:20

Προπονητής της χρονιάς στην Αγγλία αναδείχθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος οδήγησε τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του τίτλου της Premier League, μετά από 30 χρόνια!

Ο Γερμανός τεχνικός κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο παμψηφεί, επικρατώντας του Αργεντινού προπονητή της Λιντς, Μαρσέλο Μπιέλσα (τα «παγόνια» επέστρεψαν στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια), αλλά και του τεχνικού της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Γουίλντερ (είχε πάρει το περσινό βραβείο).

Το κορυφαίο προπονητικό τρόπαιο στην Αγγλία φέρει το όνομα του «θρυλικού» προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Ο βετεράνος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα, ανακοίνωσε το νικητή, μέσω ενός βίντεο στο Sky Sports, όπου στο φινάλε είπε μία τρομερή ατάκα:

«Γιούργκεν... Φανταστικά... Μιλάω για τη Λιντς, που επέστρεψε μετά από 16 χρόνια στην Championship», είπε αρχικά ο Σερ Αλεξ, με εμφανή διάθεση να... πειράξει τον προπονητή της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:

«Η Λίβερπουλ κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια. Εκπληκτικό. Και πραγματικά το άξιζες όλο αυτό. Το επίπεδο και οι εμφανίσεις της ομάδας σου ήταν εξαιρετικά.

Η προσωπικότητά του κάλυψε με τον τρόπο που έπρεπε όλο το κλαμπ. Πραγματικά σπουδαία σεζόν, σπουδαίες εμφανίσεις. Σε... συγχωρώ που με ξύπνησες στις 03:30 το πρωί, για να μου πεις ότι κέρδισες το πρωτάθλημα. Σε ευχαριστώ, αλλά τέλος πάντων το άξιζες πραγματικά. Μπράβο σου...»

Αν σου άρεσε κάνε