NBA: Ο Αντετοκούνμπο δεν αποχωρεί από τους Μπακς, παρά τον αποκλεισμό από τα play off

NBA: Ο Αντετοκούνμπο δεν αποχωρεί από τους Μπακς, παρά τον αποκλεισμό από τα play off

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 09/09/20, 14:33

Την παραμονή του στους Μιλγουόκι Μπακς, τουλάχιστον για ένα ακόμα χρόνο, προανήγγειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρά την ήττα της ομάδας του από τους Μαϊάμι Χιτ και τον αποκλεισμό των «ελαφιών» από τη συνέχεια των play off του NBA.

Λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Giannis παραχώρησε συνέντευξη στο Yahoo! Sports, όπου δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να ζητήσει ανταλλαγή και ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021.

«Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Δεν πρόκειται να ζητήσω ανταλλαγή. Κάποιοι βλέπουν έναν τοίχο και αλλάζουν κατεύθυνση. Εγώ περνάω από μέσα του. Πρέπει απλώς να βελτιωθούμε ως ομάδα, αλλά και ατομικά, ώστε να επιστρέψουμε τη νέα σεζόν», είπε.

«Αν ήταν εύκολο να κατακτήσει κάποιος ένα πρωτάθλημα, τότε όλοι θα είχαν από ένα. Χάσαμε. Όλοι είδαν ότι χάσαμε. Είναι απογοητευτικό, αλλά τι να κάνουμε; Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου», πρόσθεσε.

Και συμπλήρωσε: «Όλοι έχουν έναν ρόλο σε μία ομάδα. Βλέπετε τον αδελφό μου, τον Θανάση, πώς φωνάζει και κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα όταν δεν παίζει. Δεν διαφέρω εγώ σε αυτό. Αυτή είναι μία ομάδα για την οποία θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω να νικήσει».

Αν σου άρεσε κάνε