Super League: Πρεμιέρα με νίκη για τον Άρη, 3-1 τη Λαμία

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 11/09/20, 21:58

Κακός στο πρώτο ημίχρονο αλλά ανεβασμένος πολύ στο δεύτερο, ο Άρης πέτυχε δύο γκολ σε ένα εξάλεπτο, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και νίκησε 3-1 τη Λαμίας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ξεκινώντας νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους φιλοξενούμενους του Γιώργου Πετράκη. Ο Βιγιάλμπα πλάσαρε άστοχα στο 8΄, ενώ την ίδια τύχη είχε το διαγώνιο σουτ του Βασιλόγιαννη στο 13΄.

Στο 37΄ η Λαμία κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κουέστα ανέτρεψε τον Βασιλόγιαννη και ο Ρόμανιτς σημείωσε το πρώτο γκολ της φετινής Λίγκας από τα 11 βήματα, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε σκοράρει και στην περυσινή πρεμιέρα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Στο 63΄ ο Λόπεθ δεν είδε τον εξερχόμενο Κουέστα, η μπάλα πήρε ύψος, ο ίδιος ο Ισπανός φορ με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και επάνω στη γραμμή ο Τζέιμς Τζέγκο πρόλαβε τον Νιασέ, κερδίζοντας και φάουλ.

Κι αφού δεν έγινε το 0-2, ήρθε το 1-1 στο 72΄, όταν μετά από φάουλ του Φετφατζίδη, ο Λόπεθ με κεφαλιά νίκησε την αντίπαλη άμυνα και τον Επασί.

Πέντε λεπτά αργότερα ο νεοεισελθών Μπερτόλιο ανατράπηκε από τον Βιγιάλμπα και Μπρούνο Γκάμα ξεγέλασε τον Επασί για το 2-1. Στο 89΄ ο Μπερτόλιο «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα, καθώς από πάσα του Γκάμα βγήκε απέναντι στον Επασί, τον πέρασε και σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αν σου άρεσε κάνε