Προς Λίβερπουλ ο Τιάγκο Αλκάνταρα, με 30 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν

Προς Λίβερπουλ ο Τιάγκο Αλκάνταρα, με 30 εκατ. ευρώ στην Μπάγερν

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 17/09/20, 14:17

Λίβερπουλ και Μπάγερν «έδωσαν τα χέρια» για την μεταγραφή του Τιάγκο Αλκάνταρα στους πρωταθλητές Αγγλίας, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «Athletic».

Οι «κόκκινοι» θα καταβάλλουν στους πρωταθλητές Ευρώπης το ποσό των 30 εκατ. ευρώ. Εδώ και καιρό ο Ισπανός μέσος έχει γνωστοποιήσει πως δεν θ΄ ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς (λήγει το προσεχές καλοκαίρι), γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στην Λίβερπουλ να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα, οι δύο ομάδες ήρθαν σε πλήρη συμφωνία για τη μετακίνηση του 29χρονου Ισπανού επιτελικού μέσου στο «Άνφιλντ» και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι να τα βρει και ο παίκτης με τους «κόκκινους».

Η συμφωνία αυτή ήρθε μετά από την απαίτηση της Μπάγερν να ολοκληρωθεί το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά πριν από την έναρξη της Bundesliga, με τον Τιάγκο να αποχαιρετά έτσι το Μόναχο έπειτα από επτά χρόνια άκρως επιτυχημένης παρουσίας και να ετοιμάζεται να γίνει το δεύτερο απόκτημα των πρωταθλητών Αγγλίας σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά τον Κώστα Τσιμίκα.

Αν σου άρεσε κάνε