Ο Μπερτομέου σκέφτεται «φούσκα» αλά NBA για τη φετινή Euroleague

Ο Μπερτομέου σκέφτεται «φούσκα» αλά NBA για τη φετινή Euroleague

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 29/09/20, 19:06

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αποκάλυψε πως ως έσχατη λύση για την ολοκλήρωση της σεζόν στην Euroleague υπάρχει η διεξαγωγή αγώνων σε «φούσκα».

«Έχουμε εναλλακτικό σχέδιο, αλλά προτιμάμε το αρχικό μας πλάνο και το δικό μας είναι αρκετά ευέλικτο. Μπορούμε να αλλάξουμε ημερομηνίες και έδρες. Οι ομάδες εμπλέκονται σε αυτό και ήταν εύκολο να τα κανονίσουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δυσκολίες.

Αν τα πράγματα χειροτερέψουν με τον κορωνοϊό και φτάσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, τότε θα επιστρέψουμε στο σχέδιο που είχαμε τον Μάιο. Όλα ήταν έτοιμα για την "φούσκα", αλλά 3-4 ομάδες δεν μπορούσαν να φύγουν από την χώρα τους. Γι’ αυτό και δεν προχωρήσαμε. Τώρα είμαστε έτοιμοι για όλα και θα κάνουμε αυτό που πρέπει, αν χρειαστεί», ανέφερε ο επικεφαλής της Ευρωλίγκας.

Όσο για τις δυσκολίες στις μετακινήσεις των ομάδων, είπε: «Αυτό αφορά τις ομάδες, αλλά ξέρουμε ότι ίσως υπάρχει πρόβλημα σε κάποιες χώρες. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με δύο εταιρίες, ώστε να μας βοηθήσουν σε περίπτωση που οι ομάδες δεν έχουν άλλον τρόπο μεταφοράς».

Αν σου άρεσε κάνε