Euroleague: Αναβλήθηκε το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός λόγω κορονοϊού

Euroleague: Αναβλήθηκε το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός λόγω κορονοϊού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 13/10/20, 20:29

Την αναβολή του προγραμματισμένου για σήμερα (13/10) το βράδυ (21:45) αγώνα της 3ης αγωνιστικής, Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε η Euroleague.

Παρά το γεγονός ότι από το πρωί της Τρίτης ήταν γνωστό ότι η γαλλική ομάδα είχε 8 κρούσματα κορονοϊού, τα 5 εξ' αυτών αφορούσαν παίκτες, εντούτοις η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην αναβολή του αγώνα λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Οι «πράσινοι» είχαν εκφράσει ανοιχτά τον προβληματισμό τους για τη διεξαγωγή του αγώνα και τελικά η Euroleague αποφάσισε να μην ρισκάρει... έστω και καθυστερημένα.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν το ματς θα κριθεί... στα χαρτιά ή αν η EuroLeague θα επιδιώξει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Euroleague, η Βιλερμπάν δεν είχε οκτώ υγιείς αθλητές για να παραταχθεί στο τζάμπολ του ματς, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πηγαίνει (και αυτή, όπως και εκείνη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που δεν ταξίδεψε στην Ισπανία για τους αγώνες με Μπασκόνια και Βαλένθια) στον αθλητικό δικαστή.

Αν σου άρεσε κάνε