Ποδόσφαιρο: Τίτλους τέλους στην καριέρα του έβαλε ο Ζαμπαλέτα

Ποδόσφαιρο: Τίτλους τέλους στην καριέρα του έβαλε ο Ζαμπαλέτα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 16/10/20, 21:15

Την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια του» σε ηλικία 35 ετών πήρε ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα.

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ, που έκανε σπουδαία καριέρα στην Μάντσεστερ Σίτι, «ξόδεψε» 18 χρόνια στους αγωνιστικούς χώρους και την Παρασκευή (16/10) ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Το περασμένο καλοκαίρι ο έμπειρος παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ κι αν και βρέθηκε πολύ κοντά στην Εσπανιόλ, εντούτοις επέλεξε να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Φόρεσε την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι για 9 χρόνια (2008-2017), μετρώντας συνολικά 333 εμφανίσεις και 12 γκολ. Μαζί της κέρδισε δύο τίτλους της Premier League, δύο League Cup και το Κύπελλο Αγγλίας του 2011.

«Ήταν πραγματικά υπέροχα όλα αυτά τα χρόνια και μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω μοναδικές, αξέχαστες στιγμές», έγραψε ο Αργεντινός σε «αποχαιρετιστήριο» μήνυμά του στο Twtter και συμπλήρωσε:

«Θα ευχαριστώ για όλη μου τη ζωή τους ανθρώπους που μοιράστηκαν αυτό το ταξίδι με μένα. Τα κλαμπ, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και βεβαίως την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Με πολύ έντονα συναισθήματα, αφήνω πίσω μου μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου».

Αν σου άρεσε κάνε