Champions League: Μπα και Σουντανί εκτός του ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο

Champions League: Μπα και Σουντανί εκτός του ματς του Ολυμπιακού με την Πόρτο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 26/10/20, 21:58

Την πεποίθηση του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το αυριανό εκτός έδρας του Ολυμπιακού με την Πόρτο στην Πορτογαλία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων» την παραμονή του αγώνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε πως περιμένει ένα ισορροπημένο ματς στο οποίο η ομάδα του θα πρέπει να πάρει τις σωστές αποφάσεις για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κλήρωση με την Πόρτο: «Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι έχει μεταφερθεί λάθος στην Πορτογαλία μια δήλωση που έκανα. Δεν είπα ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρόκριση μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ. Είπα ότι υπάρχουν τρεις δυνατές ομάδες που θα παλέψουν για την πρόκριση, με δεδομένο ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι το φαβορί για την πρώτη θέση».

Για το ματς: «Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι θα είναι ισορροπημένο και μοιρασμένο. Εμείς είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα παίξουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα και προσανατολισμό. Θα υπάρχουν στιγμές που η Πόρτο θα είναι ανώτερη και σε άλλες στιγμές θα είμαστε εμείς. Θα είναι ένα παιχνίδι ισορροπημένο που θα πρέπει εμείς να πάρουμε τις αποφάσεις μας για το πως θα αντιμετωπίσουμε».

Για το ότι θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: «Είναι πολύ καλό το γεγονός πως θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για την αναβολή με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τρίτη, ο ΠΑΟΚ είχε την Πέμπτη και έτσι δεν μπορούσε να γίνει το παιχνίδι την Κυριακή».

Στο τέλος ο Πορτογάλος προπονητής ρωτήθηκε και για τους Μπα και Σουντανί που δεν βρίσκονται στην αποστολή και ανέφερε ότι έμειναν εκτός λόγω του ότι βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό.

Αν σου άρεσε κάνε