ΠΑΟΚ: Στην Παλμέιρας ο Αμπέλ Φερέιρα, αναλαμβάνει ο Πάμπλο Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Στην Παλμέιρας ο Αμπέλ Φερέιρα, αναλαμβάνει ο Πάμπλο Γκαρσία

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 30/10/20, 15:38

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της βραζιλιάνικης Παλμέιρας για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Το θέμα επιβεβαίωσε ο υπηρεσιακός προπονητής του βραζιλιάνικου συλλόγου, Αντρέι Λόπες, μετά τον αγώνα και τη νίκη (3-1) της «βερντάο» με την Μπραγκαντίνο, για το Κύπελλο Βραζιλίας.

«Είναι ένας νέος προπονητής, 41 ετών, έκανε καλή δουλειά στη Μπράγκα και τώρα ήταν στον ΠΑΟΚ. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι, θα τον υποδεχθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και να τον βοηθάω», ανέφερε ο Λόπες.

Καθήκοντα προπονητή θα αναλάβει άμεσα ο 43χρονος πια Πάμπλο Γκαρσία, που υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της θεσσαλονικιώτικης ομάδας τα τελευταία χρόνια και ο οποίος κατά την τελευταία τριετία οδήγησε σε αήττητη πορεία την ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία κι επιτελείο συνεργατών του βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο, όπου θα συναντήσει το απόγευμα την αποστολή (θα έρθει με πτήση τσάρτερ από τη Γρανάδα) και θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες.

Αν σου άρεσε κάνε