Super League: Δεύτερη νίκη για Παναθηναϊκό, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Super League: Δεύτερη νίκη για Παναθηναϊκό, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 03/11/20, 20:02

Με γκολ του Τάσου Χατζηγιοβάνη από τα 11 βήματα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ΟΑΚΑ 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική και σημείωσε τη δεύτερη συνεχή επιτυχία στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη στη Λαμία.

Η νίκη για τους «πράσινους» ήρθε αρκετά δύσκολα, καθώς αφενός οι παίκτες του Λάζλο Μπόλονι βρέθηκαν σε μέτρια βραδιά και αφετέρου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν πολύ καλά στημένη και οργανωμένη από τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος έδωσε μεγάλο βάρος στην εξουδετέρωση των Μακέντα, Καρλίτος κι εν πολλοίς τα κατάφερε.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 24ο λεπτό, όταν Χατζηγιοβάνης «γέμισε» στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό χέρι του Μπούτσιτς και ο Κουμπαράκης με τη βοήθεια και του VAR έδειξε την άσπρη βούλα, με τον δημιουργό της φάσης να ευστοχεί στο 27΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας μπήκε στο γήπεδο με μεγαλύτερη ένταση, πίεσε ψηλά τον Παναθηναϊκό για να κλέψει μπάλες και να τον «χτυπήσει» στην κόντρα, όμως όσες φορές το κατάφερε, οι παίκτες του τα χαλούσαν στην τελική πάσα.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν, απειλούσαν δε μόνο με στατικές φάσεις και με δύο κεφαλιές των Σένκεφελντ και Καρλίτος, που πέρασαν λίγο άουτ.

Στο τελευταίο τέταρτο οι «πράσινοι» γύρισαν πίσω για να κρατήσουν τα κεκτημένα. Η αποβολή του Μολό στο 90ό λεπτό (2η κίτρινη) λίγο έλειψε να κοστίσει στους «πράσινους» δύο βαθμούς, καθώς στην εκτέλεση του φάουλ που ακολούθησε, ο Λισγάρας πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Αν σου άρεσε κάνε