Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2022 ο Ελ Αραμπί

Στον Ολυμπιακό μέχρι το 2022 ο Ελ Αραμπί

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 08/12/20, 11:05

Παίχτης του του Ολυμπιακού έως το καλοκαίρι του 2022 θα συνεχίσει να είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός διεθνής στράικερ έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Πειραιώτες με αυξημένες απολαβές, αναγνωρίζοντάς του με αυτό τον τρόπο την μεγάλη του συμβολή στην κατάκτηση του νταμπλ της σεζόν 2019/2020, αλλά και στη μέχρι τώρα ευρωπαϊκή τους πορεία.

Ο εκπρόσωπός του Ελ Αραμπί βρέθηκε στην Ελλάδα κι αφού συζήτησε με τους «ερυθρόλευκους» οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία με τον παίκτη να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο. Η υπόθεση είχε ουσιαστικά τελειώσει εδώ και περίπου ένα μήνα, ωστόσο, το τυπικό σκέλος της ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Αραμπί αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 και το προηγούμενο συμβόλαιό του είχε διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Έχει αγωνιστεί σε 65 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει 36 γκολ, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.

Στην τρέχουσα περίοδο μετρά 8 τέρματα στη Super League, με φοβερά ποσοστά αποτελεσματικότητας στην τελική προσπάθεια. Μόλις σε 20 τελικές μέχρι τώρα μετρά 40% ευστοχία!

Αν σου άρεσε κάνε