Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Κουρμπέλης

Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Κουρμπέλης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 20/01/21, 15:46

Σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε την Τετάρτη ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ήταν γνωστό από προχθές ότι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα περνούσε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να ξεπεράσει μία και καλή το πρόβλημα που τον ταλακιπωρεί εδώ και καιρό και που έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με συντηρητική αγωγή, αλλά δεν καρποφόρησε.

Μετά τη διαδικασία οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι η εγχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο διεθνής αμυντικός μέσος του «τριφυλλιού» θ΄ απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υποβλήθηκε σήμερα σε λαπαροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών-προσαγωγών-κήλης.

Η επέμβαση έγινε στο «Υγεία» και την πραγματοποίησε ο διευθυντής της Α΄ χειρουργικής κλινικής, Περικλής Χρυσοχέρης. Το ιατρικό τιμ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από την έκβαση της επέμβασης. Ο Κουρμπέλης θα πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας».

Από την πλευρά του, ο παίκτης «ανέβασε» στο Instagram φωτογραφία του μετά το χειρουργείο με το εξής μήνυμα: «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς! Όλα καλά, προχωράμε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας».

Αν σου άρεσε κάνε