Τέλος από την Τσέλσι ο Λάμπαρντ - Στο Λονδίνο ο Τούχελ;

Τέλος από την Τσέλσι ο Λάμπαρντ - Στο Λονδίνο ο Τούχελ;

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:23 Δημιουργία 25/01/21, 13:40

Παρελθόν από τη θέση του προπονητή της Τσέλσι αποτελεί από τη Δευτέρα ο Φρανκ Λάμπανρντ, με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να απομακρύνει τον «θρύλο» του συλλόγου λόγω του αρνητικού σερί αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημα.

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Λάμπαρντ είναι ο Τόμας Τούχελ, που απομακρύνθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν προσφάτως για να αναλάβει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Εφόσον γίνει αυτό, ο Τούχες θα βρει στην Τσέλσι τους επίσης Γερμανούς Τίμο Βέρνερ, Κάι Χάβερτς και Αντόνιο Ρούντιγκερ, όπως και τον Τιάγκο Σίλβα που τον γνωρίζει από τη θητεία του στην πρωταθλήτρια Γαλλίας.

Ο Λάμπαρντ είχε αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι του 2019. Πέρυσι οδήγησε τους Λονδρέζους σε έξοδο στο Champions League, φέτος όμως οι «μπλε» βρίσκονται μόλις στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Σε 58 ματς με την ομάδα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για το αγγλικό πρωτάθλημα, ο Λάγκαρντ σημείωσε 28 νίκες, 11 ισοπαλιές και 18 ήττες.

«Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση για τον σύλλογο, κυρίως γιατί έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Φρανκ και τον σέβομαι απόλυτα. Είναι άνθρωπος με μεγάλη ακεραιότητα και έχει την υψηλότερη εργασιακή ηθική. Ωστόσο, υπό τις τρέχουσες συνθήκες πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να αλλάξουμε προπονητή», ανέφερε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος.

«Εκ μέρους όλων στο σύλλογο, του Διοικητικού Συμβουλίου και προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φρανκ για τη δουλειά του ως προπονητής και να του εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον. Είναι ένα σημαντικό πρόσωπο στην ιστορία αυτού του υπέροχου συλλόγου. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο Στάμφορντ Μπριτζ».

Αν σου άρεσε κάνε