Κύπελλο: Αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

Κύπελλο: Αναβλήθηκε ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 11/02/21, 16:19

Ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό, που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα στο στάδιο των «Ζωσιμάδων» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, αναβλήθηκε.

Την απόφαση έλαβε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, καθώς ύστερα από τον έλεγχο που διενήργησε στον αγωνιστικό χώρο, αποφάνθηκε ότι ήταν ακατάλληλος λόγω της λάσπης, που θα έθετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Βάσει του σχετικού κανονισμού, ο αγώνας θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα, στην ίδια ώρα, αλλά ο Έλληνας διαιτητής ενημέρωσε τους δύο συλλόγους ότι ο αγώνας θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία, για δύο λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με τον κανονισμό, αφού αν το παιχνίδι γινόταν αύριο δεν θα συμπληρώνονταν οι απαιτούμενες δύο πλήρεις ημέρες (48 ώρες) ως το επόμενο ορισμένο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, που είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τις μετεωρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή (12/2), βάσει των οποίων οι συνθήκες, καιρικές και γηπεδικές, αναμένονται ακόμη χειρότερες.

Αν σου άρεσε κάνε