4257297.jpg

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Να προστατεύσουμε το σπίτι μας - Παναθηναϊκός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 27/10/17, 04:35

[ad_1]



Παράλληλα, τους ζήτησε να έχουν "συμπεριφορά εντός ορίων και να προστατεύσουμε το σπίτι μας".


Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πληροφορεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για τα εξής:


- Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο παρακαλούνται θερμά να μην προσέλθουν καν στο γήπεδο ώστε να μην δημιουργηθεί συνωστισμός, αφού δεν υπάρχει πιθανότητα εισόδου τους στο «Απόστολος Νικολαΐδης».


- Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:30. Για λόγους ασφαλείας οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 θα παραμείνουν κλειστές από τις 17:15 έως τις 18:15. Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν κατά το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο.


- Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως έχει συμβεί έως τώρα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Λεωφόρος πρέπει να είναι γεμάτη και η συμπεριφορά όλων χρειάζεται να είναι εντός ορίων ώστε να προστατεύσουμε το σπίτι μας ενόψει των επόμενων αγώνων, μια και ο σύλλογος έχει ανάγκη τους φιλάθλους μας για αγωνιστικούς, ψυχολογικούς και οικονομικούς λόγους.


- Το γήπεδο εποπτεύεται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης. Επίσης η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός έχει τοποθετήσει έξτρα κάμερες περιμετρικά του γηπέδου σε όλους τους φραγμούς της Ελληνικής Αστυνομία για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των φιλάθλων της ομάδας".


Photo credits: Eurokinissi



Αν σου άρεσε κάνε