chatziisaias3.jpg

Ο Χατζηισαΐας φωνάζει για δεύτερη ευκαιρία! - ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 27/10/17, 11:37

[ad_1]


Για την ακρίβεια αναντικατάστατο. Μαζί με τον Κυριάκο Κιβρακίδη είναι οι μόνοι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου που δεν έχουν χάσει ούτε λεπτό φέτος στο πρωτάθλημα. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι ο ηγέτης στα μετόπισθεν για την ομάδα του Αυστριακού Νταμίρ Κάναντι και το πιστοποιούν και οι 32 επεμβάσεις που έχει, πολύ περισσότερες από οποιονδήποτε συμπαίκτη του.


Το όνομά του έχει αρχίσει να συζητιέται πολύ έντονα. Όχι μόνο στα πέριξ του Περιστερίου, άλλα και βόρεια, στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία ανήκει.


Τα συνεχόμενα likes του υιού Σαββίδη στις αναρτήσεις του στο instagram, πιστοποιούν αυτό που ισχύει και στην περίπτωση ενός έτερου δανεικού, του Λάζαρου Λάμπρου: Υπάρχει σοβαρή σκέψη επιστροφής του στην Τούμπα. Για να είμαστε πιο ακριβείς, μάλλον θα πρέπει να το θέσουμε κάπως διαφορετικά. Υπάρχει απόφαση επιστροφής και μένει να φανεί το πότε αυτή θα συμβεί.


TO ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟ "ΚΟΨΙΜΟ" ΑΠ' ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ


Προφανώς, διαβάζοντας τις σκέψεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ το μυαλό των περισσότερων αναγνωστών πηγαίνει στο πρώτο πέρασμα του Δημήτρη Χατζηισαΐα από τον ΠΑΟΚ. Ο ύψους 1.92μ. αμυντικός είχε αποκτηθεί στα τέλη Ιανουαρίου του 2016, λίγες μέρες μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι από την ΑΕΚ με 1-0.


Τότε ο Ίγκορ Τούντορ είχε κάνει παράπονα για την έλλειψη ψηλών παικτών στο κέντρο άμυνας του Δικεφάλου του Βορρά και ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει δεκτή την άκρως θετική εισήγηση του Νίκου Βεζυρτζή για τον "Χάτζη" και να δώσει 500.000 ευρώ στον Πανιώνιο. Ο Έλληνας αμυντικός στις 29 Ιανουαρίου του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών (μέχρι το καλοκαίρι του 2019) και στις 7 Φεβρουαρίου ήταν βασικός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.





Ο Τούντορ του έδωσε ευκαιρίες καθιέρωσης, όμως τα πράγματα άλλαξαν όταν ανέβαλε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Σέρβος κόουτς τον έβαλε βασικό μόνο στο ματς με τον Πλατανιά. Ακολούθησαν τρία λεπτά συμμετοχής στο ματς των πλέι οφ στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και άλλα 26 στον αγώνα με τους "κυανέρυθρους" στην Τούμπα. Ήταν πλέον εμφανές ότι είχε βγει από τα πλάνα του και αυτό επιβεβαιώθηκε στην προετοιμασία του επόμενου καλοκαιριού.


Στο τέλος της, ο Βλάνταν Ίβιτς κράτησε ξεκάθαρη στάση απέναντί του, ενημερώνοντάς τον ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του και καλό θα ήταν να βρει μία άλλη ομάδα να πάει να αγωνιστεί δανεικός. Παρότι φλέρταρε -κυρίως- με τη Στεάουα και την Κάντιθ τελικά δεν θέλησε να φύγει πιστεύοντας ότι σύντομα θα ερχόταν η ευκαιρία και στον ΠΑΟΚ. Αν ήταν λάθος λίγη σημασία έχει τώρα. Ο "Χάτζη" για μερικούς μήνες έκανε προπόνηση με τους επίσης "κομμένους" Τζιόλη και Σκόνδρα. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ


Η περσινή σεζόν έκλεισε με ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν, την απώλεια του πατέρα του που τον έκανε πιο δυνατό. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην ενεργό δράση ζήτησε νωρίς-νωρίς να πάει δανεικός σε ομάδα που θα του έδινε χρόνο συμμετοχής. Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για την... μετακόμιση στον Ατρόμητο. Υπό έναν όρο, όμως: Να υπάρχει δικαίωμα από πλευράς ΠΑΟΚ να τον πάρει πίσω τον χειμώνα.


Η συνέχεια είναι γνωστή με τον Δημήτρη Χατζηισαΐα να κάνει μία ονειρεμένη σεζόν μέχρι τώρα. Το ερώτημα είναι πλέον: Θα επιστρέψει στην Τούμπα τον Ιανουάριο; Ο ίδιος θέλει πολύ να παίξει στον ΠΑΟΚ. Είναι το όνειρό του από την εποχή που μικρό παιδί έκανε τα πρώτα βήματά του στις Συκιές της Θεσσαλονίκης. Θέλει, όμως, να το κάνει ως ενεργό μέλος της ομάδας και όχι απλά για να κάθεται στον πάγκο. Άλλωστε, αυτό που πετυχαίνει με τους συμπαίκτες του στον Ατρόμητο δεν είναι καθόλου μικρό για να το αφήσει στη μέση.


Photo Credits: Eurokinissi



Αν σου άρεσε κάνε