4243326.jpg

Οι δανεικοί έχουν τον Ατρόμητο πρώτο - Ατρόμητος

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 27/10/17, 13:32

[ad_1]


Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Αμρ Ουάρντα δεν "έκαναν" σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά έχουν "δέσει" υπό την τεχνική ηγεσία του Νταμίρ Κάναντι κι έχουν πρώτο τον Ατρόμητο!


ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ


Μια καλή ομάδα ξεκινά από τον τερματοφύλακα και ο Ατρόμητος έχει "εγγύηση" για την εστία. Ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν μπόρεσε να "στεριώσει" στον Ολυμπιακό. Δόθηκε δανεικός σε Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο, αλλά δεν μπόρεσε να πείσει τους "ερυθρόλευκους" τεχνικούς.


Η περυσινή σούπερ σεζόν με τον Πανιώνιο έμοιαζε να αρκούσε για να του δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστεί - έστω κι ως δεύτερος ή τρίτος γκολκίπερ - της ομάδας του Πειραιά, αλλά ο Μπέσνικ Χάσι δεν τον υπολόγιζε έχοντας καταλήξει στην τριάδα Καπίνο - Προτό - Χουτεσιώτη.





Κι όμως, δεν το έβαλε κάτω. Ξεκίνησε σούπερ και στην τρέχουσα σεζόν της Super League Σουρωτή και είναι από τους κύριους λόγους που η εστία του έχει να παραβιαστεί από τον Αύγουστο (έξι διαδοχικά ματς στο μηδέν). Είναι ο δεύτερος στη λίστα των παικτών του Ατρομήτου με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (568) πίσω από τον Δημήτρη Χατζηισαΐα.


ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΣΒΑΝΗΣ


Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, Σπύρος Ρισβάνης, καλείται για δεύτερη φορά στην καριέρα του να αποδείξει ότι η μεγάλη ομάδα στην οποία ανήκε, κακώς δεν τον κράτησε.


Άλλωστε έχει ήδη εμπειρία από δύο του big-4 και μάλιστα από τους δύο "αιώνιους", Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Καθώς δεν υπολογιζόταν από τον τότε τεχνικό του "τριφυλλιού", Γιάννη Αναστασίου, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο κι έπειτα οι "κυανέρυθροι" των αγόρασαν.





Η εξαιρετικές του εμφανίσεις στη Νέα Σμύρνη, τον έφεραν στο Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Και πάλι, όμως, δεν κατάφερε να μείνει καθώς ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακό δεν υπολόγιζε ούτε αυτόν. Από τα πρώτα κιόλας οκτώ ματς της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος έχει καταφέρει να "κουμπώσει" πάνω στον Χατζηισαΐα.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑΣ


Ξεκινάμε από εκεί που σταματήσαμε στην προηγούμενη πρόταση. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι άλλος ένας που έφτιαξε το όνομά του στην Πλατεία. Από τον Πανιώνιο τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου του 2016, αλλά δεν στέριωσε σε Νέα Μεσημβρία και Τούμπα.





Το μεταγραφικό καλοκαίρι ήταν ταραχώδες στη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας κατηφόρισε εκ νέου για την Αθήνα. Έχοντας βρει την κατάλληλη "χημεία" με τον Σπύρο Ρισβάνη συγκροτούν αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα κεντρικά αμυντικά "δίδυμα" στην Ελλάδα. Έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής (759) στην ομάδα του.


ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ


Άλλη μια τέτοια περίπτωση. Ο Αιγύπτιος διεθνής εξτρέμ ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τον Παναιτωλικό. Το πρώτο εξάμηνο ήταν ασταθές, ο πρώην τεχνικός του "Δικεφάλου", Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, δεν τον υπολόγιζε και ο Αφρικανός πήρε το δρόμο για την Πορτογαλία.


Αλλά, ο γάμος με τη Φεϊρένσε δεν ολοκληρώθηκε. Η φημολογία ήθελε τον Ουάρντα να έχει φλερτ με συντρόφους (υποψήφιων) νέων συμπαικτών του - ο ίδιος έδωσε τη δική του εκδοχή μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr - κι έτσι επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.





Το Περιστέρι εμφανίστηκε μπροστά και αμφότεροι ήθελαν τη συνεργασία. Σωστά, όπως αποδείχθηκε. Ήδη, έχει δύο γκολ σε επτά συμμετοχές (σε Super League Σουρωτή και Κύπελλο Ελλάδας). Είναι τρίτος σε τελικές προσπάθειες (12) πίσω από τους Μανούσο και Ντιγκινί, έχει τα περισσότερα σουτ εκτός περιοχής (9), πρώτος σε ασίστ (2) μαζί με τον Ντιγκινί.


Photo Credits: Eurokinissi



Αν σου άρεσε κάνε