4206179.jpg

Χωρίς Τσάβες η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι - Παναθηναϊκός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 27/10/17, 19:58

[ad_1]



Πλην του Τσάβες το απουσιολόγιο του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν περιλαμβάνει κάποιο άλλο πρόσωπο πλην των γνωστών Λουτσιάνο, Τζανδάρη και Άλτμαν.


Έτσι οι πράσινοι ολοκλήρωσαν χωρίς κάποιο επιπλέον πρόβλημα την προετοιμασία τους και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει την 20άδα για την αναμέτρηση του Σαββάτου μετά την προπόνηση της Παρασκευής.


Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Πίσπας.


Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Άλτμαν, οι τραυματίες Τσάβες, Τζανδάρης και Λουτσιάνο αλλά και οι Κότσαρης, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης.


Οι δυο τελευταίοι μάλιστα μαζί με τον Κουντουριώτη θα βρεθούν στην αποστολή της Κ20 για το αντίστοιχο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Όσο για το πρόγραμμα οιι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.





Αν σου άρεσε κάνε