lucesku2.jpg

Λουτσέσκου: Η Σίτι και η Ατλέτικο δεν κέρδισαν... - ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 28/10/17, 03:29

[ad_1]



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:


Για τις εμφανίσεις με Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πόντου: "Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν είχαμε την τύχη να 'τελειώσουμε' το ματς με τις ευκαιρίες που είχαμε, ενώ κάναμε καλή εμφάνιση. Αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Την Τετάρτη στο Κύπελλο, ήταν διαφορετικό, όπως σημείωσα και μετά το τέλος του αγώνα, δεν είχαμε καλή εμφάνιση παρά τη νίκη, είχαμε έλλειψη έντασης, κινδυνέψαμε να μην κερδίσουμε. Παρόλα αυτά πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού".


Για το αν τον προβληματίζει η κακή εμφάνιση στον αγώνα Κυπέλλου: "Είναι θέμα του ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα η Μάντσεστερ Σίτι δεν κέρδισε ομάδα μικρότερης κατηγορίας ή η Ατλέτικο που επίσης δεν κέρδισε ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας. Οι μικρές ομάδες κάνουν ότι μπορούν για να έρθουν στο προσκήνιο, ενώ οι μεγάλες ομάδες θεωρούν ότι έστω και στο τέλος θα κερδίσουν. Δεν λέω ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης, αλλά συμβαίνει σε αυτά τα ματς Κυπέλλου".


Για τον αγώνα με τον Αστέρα που ακολουθεί τη Δευτέρα: "Πρέπει να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα μου βελτιώνεται, έχουμε περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, είμαστε ένα βαθμό πίσω από την κορυφή. Ο Αστέρας είναι ομάδα με συνοχή, δεν άξιζε να χάσει τα δυο τελευταία ματς που έπαιξε και εμείς πρέπει να έχουμε σωστό πνεύμα σε αυτό το παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Χρειάζεται καλή οργάνωση και ειδικά στα παιχνίδια που δίνουμε στην έδρα μας. Νομίζω ότι πρέπει να "τελειώνουμε" γρήγορα αυτά τα ματς και να μην δίνουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι. Νομίζω ότι αυτό το έχουμε καταφέρει στους εντός έδρας αγώνες μας".


Για το ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ απαιτεί από την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και πότε ο ίδιος θεωρεί ότι η ομάδα του θα παρουσιάζει ελκυστικό θέαμα: "Ποτέ δεν θα φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι τώρα είμαστε "ΟΚ". Πολύ απλά διότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάς κάθε μέρα το καλύτερο. Κάθε μέρα πρέπει να δουλεύεις για να προοδεύεις. Χρειάζεται η χημεία μέσα στην ομάδα και δεν αναφέρομαι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό δεν πρέπει να λες ότι "τώρα είμαι καλά". Η δυναμική της ομάδας αλλάζει από μέρα σε μέρα αφού αποτελείται από μονάδες.


Μια μέρα ένας παίκτης μπορεί να είναι καλά και κάποιος άλλος όχι. Αν θέλετε ο προσωπικός μου στόχος είναι να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ακόμη και αν ήμασταν καλοί στο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν κάναμε αυτό που έπρεπε για να κερδίσουμε τον αγώνα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό, δεχθήκαμε ένα γκολ λόγω της κακής μας τύχης, είχαμε καλές ευκαιρίες εμείς με Μάτος και Βαρέλα στο τέλος, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο, το αποδεχόμαστε αφού το ποδόσφαιρο είναι λεπτομέρειες, στιγμές, αλλά πρέπει να τις διεκδικούμε αυτές τις στιγμές".


Photo Credits: Eurokinissi



Αν σου άρεσε κάνε