ouzounidis.jpg

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα πλάνα των δυο προπονητών - To αιώνιο Derby

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 28/10/17, 10:59

[ad_1]


Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" (19:30) για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή. Οι "πράσινοι" προέρχονται από το 1-1 στη Λαμία και οι "ερυθρόλευκοι" από το 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αμφότεροι θέλουν όσο τίποτα άλλο το τρίποντο, ώστε να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις.


Ύστερα από οκτώ "στροφές", ο Παναθηναϊκός μετράει 10 βαθμούς, κουβαλώντας και το -2 από πέρυσι και βρίσκεται 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή, ενώ ο Ολυμπιακός έχει 14 βαθμούς. Αν νικήσει, περνάει έστω και προσωρινά στην κορυφή, περιμένοντας και τα αυριανά (29/10) αποτελέσματα των ομάδων που προπορεύονται.


Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο επεισοδίων που θα πλήξουν την ΠΑΕ οικονομικά και θα ζημιώσουν και το αγωνιστικό τμήμα, το οποίο προσπαθεί να μείνει όρθιο σε αυτή την ασφυκτική συγκυρία, ενώ στο Λιμάνι θέλουν να εξαργυρώσουν τη νίκη επί του "Δικεφάλου" και να διατηρήσουν το μομέντουμ.


ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ


Ο προπονητής του "τριφυλλιού", Μαρίνος Ουζουνίδης, έχει πάρει τις αποφάσεις του για το πώς προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του στην αποψινή αιώνια μάχη. Η διάταξη θα είναι 4-2-3-1, ενώ έχει βρει τους παίκτες που θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.


Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιος και Χουλτ. Οι Σιλά και Κουρμπέλης στον άξονα, ο Λουντ αριστερά, ο Βιγιαφάνιες δεξιά και ο Χίλιεμαρκ πίσω από τον Μολίνς, ο οποίος θα είναι ο φορ του Παναθηναϊκού στο αιώνιο ντέρμπι.





ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΗ


Με 4-2-3-1 θα κατεβάσει και τον Ολυμπιακό ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος ξέρει πολύ καλά το τι να περιμένει στη Λεωφόρο. Ένα γήπεδο στο οποίο έχει εξαιρετική παράδοση (δεν έχει χάσει ποτέ ως προπονητής) και θέλει να το διατηρήσει. Το αποψινό ματς είναι κομβικό για τους Πειραιώτες.


Ο Προτό θα είναι και πάλι στο τέρμα, αριστερά στην άμυνα ο Κούτρης, δεξιά ο Ομάρ και οι Ένχελς - Σισέ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Εξάρι ο Ρομαό, λίγο πιο μπροστά ο Οφόε, οι Ανδρούτσος και Πάρντο στις πτέρυγες, ενώ ο Φορτούνης θα κινείται πίσω από τον Εμενίκε, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:


Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η χρηματιστηριακή αξία των παικτών

Τάσος Παπαπέτρου: Ο άρχων του ντέρμπι και τα λάθη που έγραψαν ιστορία

Η "κατάρα" των τελευταίων δύο ετών!

Φτιάξε την μικτή Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Τα 8 "αιώνια ντέρμπι" Ελλήνων προπονητών


Αν σου άρεσε κάνε