barcatacs.jpg

Τα πλάνα του Βαλβέρδε κόντρα στον Ολυμπιακό - Μπαρτσελόνα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 31/10/17, 00:16

[ad_1]


Οι "μπλαουγκράνα" ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς τον τιμωρημένο Ζεράρ Πικέ (αποβλήθηκε στην κόντρα των δύο ομάδων στο "Camp Nou") και τον τραυματία, Αντρές Ινιέστα.


Αντίθετα στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα μας μπήκαν ο Χαβιέρ Μαστσεράνο - ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από γρίπη και δεν ταξίδεψε γι' αυτό το λόγο στο Μπιλμπάο - και ο Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι.


Μάλιστα ο Αργεντίνος θα είναι και ο παίκτης που κληθεί να καλύψει το κενό του Πικέ, παίζοντας στο κέντρο της καταλανικής άμυνας.


Σύμφωνα και με τους ρεπόρτερ της Μπαρτσελόνα που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, ο Txingurri θα παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-3-3, με τον Τερ Στέγκεν κάτω από τα γκολπόστ και τους Σεμέδο, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα.


Κολώνα στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Μπουσκέτς και μπροστά του ο Παουλίνο με έναν εκ των Αντρέ Γκόμες ή Ράκιτιτς. Την επιθετική τριάδα θα συνθέσουν οι συνήθεις ύποπτοι Μέσι, Ντεουλοφέου, Σουάρες,





Θυμίζουμε ότι οι Καταλανοί ήρθαν στον Πειραιά με 20 παίκτες στην αποστολή, τους Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν, Ορτολά, Σεμέδο, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ντιν, Τζόρντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Ουμτιτί, Βερμάλεν, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Παουλίνιο, Αντρέ Γκόμες, Ντένις Σουάρεθ, Αλενιά, Ντεουλοφέου, Λουίς Σουάρες, Μέσι και Πάκο Αλκάθερ.


Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:


Λατρεία και αποθέωση για Μέσι

Το Sport24.gr στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα

Βαλβέρδε: "Ευτυχώς που θα είμαι στον πάγκο και δεν θα παίζω"

Το ελληνικό "ευχαριστώ" του Βαλβέρδε στους δημοσιογράφους

Το επιτραπέζιο που έπαιζαν οι παίκτες της Μπαρτσελόνα στην πτήση για Αθήνα


Αν σου άρεσε κάνε