Εξόφληση σε δύο δόσεις πρότεινε η διοίκηση στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Εξόφληση σε δύο δόσεις πρότεινε η διοίκηση στους παίκτες του Παναθηναϊκού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 20:03 Δημιουργία 15/05/18, 19:59

Στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Κωνσταντίνου και μετέφερε στους παίκτες του Παναθηναϊκού την πρόταση της ΠΑΕ για τα οφειλόμενα, πρόταση που θα μελετήσουν οι «πράσινοι» κι ανάλογα θα απαντήσουν.

Σύμφωνα αυτή η διοίκηση θα τους καταβάλλει μέχρι την Πέμπτη το 50% από τα χρήματα που τους οφείλονται από Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και η εξόφληση θα γίνει στις 10 Ιουνίου. Παράλληλα, τους έγινε γνωστό ότι θα γίνει και νέα συζήτηση για το πότε θα εξοφληθεί η τελευταία δόση του Μαΐου.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:
«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Κορωπί του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές. Η πρόταση διοίκησης είναι να τους καταβληθεί άμεσα μέχρι την Πέμπτη το 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.

Το υπόλοιπο 50% με επιταγή που θα έχει λήξη στις 10 Ιουνίου 2018 προκειμένου να γίνει εξόφληση Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Η τελευταία δόση του Μαΐου θα συζητηθεί εκ νέου για το πότε θα εξοφληθεί.

Οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προτάσεις της διοίκησης δέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση της χρονιάς».

Αν σου άρεσε κάνε