Μουντιάλ 2018: Χαλαρά το Βέλγιο, με «τριάρα» στον Παναμά

Μουντιάλ 2018: Χαλαρά το Βέλγιο, με «τριάρα» στον Παναμά

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 20:32 Δημιουργία 18/06/18, 20:26

Αν και κόντρα σε μια ιδιαίτερα αδύναμη αντίπαλο, το Βέλγιο φανέρωσε ένα μέρος της δυναμικής που μπορεί να έχει η ομάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας, επικρατώντας 3-0 του Παναμά στο ξεκίνημα των αγώνων του 7ου ομίλου.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έμεινε αήττητη για δέκατο στη σειρά αγώνα σε όμιλο Μουντιάλ, πέτυχε την πέμπτη συνεχή νίκη του, ενώ από το 1986 σε πρεμιέρες Μουντιάλ έχει χάσει μόνο μία φορά (1986), μετρώντας συνολικά 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεκίνησαν επιθετικά και μόλις στο πρώτο λεπτό σουτ του Λουκάκου, έφυγε άουτ, στο 6΄ σουτ του Καράσκο μπλόκαρε ο Πενέδο, στο 7΄ νέο σουτ του Μέρτενς έδιωξε πάλι ο Πενέδο, ενώ στο 11΄ ο Αζάρ εκμεταλλεύτηκε λάθος του Τόρες, έκανε το πλασαριστό σουτ αλλά αστόχησε.

Οι Βέλγοι βγήκαν και πάλι δυνατά στην επίθεση με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου και προηγήθηκαν στο 47΄ με τον Μέρτενς, ο οποίος από θέση πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ στην απέναντι γωνία του Πενέδο.

Ο Παναμάς προσπάθησε να απαντήσει στο 54΄ με τον Μουρίγιο, ο οποίος βρέθηκε μόνος προ του Κουρτουά, με τον τερματοφύλακα της Τσέλσι να αποκρούει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια οι Βέλγοι απλοποίησαν τα πράγματα σημειώνοντας άλλα δύο γκολ με τον Λουκάκου, στο 69΄ με καρφωτή κεφαλιά σε σέντρα του Ντε Μπράιν και στο 75΄ από πάσα του Εντέν Αζάρ.

Αν σου άρεσε κάνε