Μουντιάλ 2018: «Βολικό» 0-0 για Γαλλία και Δανία

Μουντιάλ 2018: «Βολικό» 0-0 για Γαλλία και Δανία

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 19:04 Δημιουργία 26/06/18, 19:00

Η πρώτη «λευκή» ισοπαλία στο Μουντιάλ της Ρωσίας ήρθε μεταξύ της Γαλλίας και της Δανίας, που αρκέστηκαν στο 0-0, στο ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου της διοργάνωσης.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι «τρικολόρ» έφτασαν στους 7 βαθμούς και πήραν την πρώτη θέση του γκρουπ, οπότε περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχουν το βράδυ οι αγώνες του 4ου ομίλου (Κροατία-Ισλανδία και Αργεντινή-Νιγηρία).

Οι Σκανδιναβοί με 5 βαθμούς πήραν την δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο και θα συναντηθούν στα νοκ άουτ με τον πρώτο του 4ου γκρουπ (αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες έχει η Κροατία).

Το παιχνίδι στη ρωσική πρωτεύουσα είχε γρήγορο ρυθμό, όχι κραυγαλέες ευκαιρίες, με τη Γαλλία να είναι καλύτερη... στα σημεία από την αντίπαλό της. Όσες φορές, πάντως, βρέθηκε σε θέση βολής, ο Σμάιχελ βρισκόταν στην κατάλληλη θέση και σε μεγάλο βαθμό ο γκολκίπερ της Λέστερ ήταν αυτός που βοήθησε περισσότερο τους «βίκινγκ» να αποφύγουν την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση.

Σημειώνεται πως το 0-0 στο Λουζνίκι ήταν η πρώτη «λευκή» ισοπαλία στο 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 38 αγώνες που έχουν γίνει έως τώρα.

Αν σου άρεσε κάνε