Μουντιάλ 2018: «Αντίο» με νίκη το Περού, 2-0 την Αυστραλία

Μουντιάλ 2018: «Αντίο» με νίκη το Περού, 2-0 την Αυστραλία

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 19:10 Δημιουργία 26/06/18, 19:05

Χωρίς ενδιαφέρον για πρόκριση, καθώς είχε ήδη αποκλειστεί από τη δεύτερη αγωνιστική του 3ου ομίλου του Μουντιάλ της Ρωσίας, το Περού είπε «αντίο» με νίκη στη διοργάνωση, επικρατώντας 2-0 επί της Αυστραλίας.

Το Περού επιβεβαίωσε ότι δεν άξιζε τον αποκλεισμό, καθώς αν κι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και στα τρία ματς που έδωσε δεν είχε την τύχη με το μέρος του, ιδιαίτερα στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με την Δανία, όπου έχασε πέναλτι και πολλές ευκαιρίες, αλλά στο φινάλε ηττήθηκε από τους Σκανδιναβούς (0-1).

Το σημερινό ματς είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς μόνο η Αυστραλία είχε μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, αρκεί να κέρδιζε και να έχανε η Δανία από την Γαλλία στο ντέρμπι-πρωτιάς του 3ου ομίλου.

Τα «καγκουρό», όμως, όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς που χρειάζονταν, αλλά με την εικόνα που έδειξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα πήραν αυτό ακριβώς που άξιζαν.

Στο 18΄ ο Γκαρίγιο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα, ενώ στο 50΄ ο εμβληματικός αρχηγός των Περουβιανών, Πάολο Γκερέρο, «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Αν σου άρεσε κάνε