Και επίσημα στην Παρί Σ.Ζ.  ο Μπουφόν!

Και επίσημα στην Παρί Σ.Ζ. ο Μπουφόν!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 20:54 Δημιουργία 06/07/18, 20:40

Το μεγαλύτερο -μέχρι στιγμής- μεταγραφικό «μπαμ» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επισημοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Τζιαλουίτζι Μπουφόν να ανακοινώνεται από την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο 40χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, που μέχρι προ μηνών ήταν στη Γιουβέντους, υπέγραψε συμβόλαιο ετήσιας συνεργασίας με τους Παριζιάνους, με οψιόν 12μηνης ανανέωσης.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την άφιξη του Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο για ένα χρόνο συν μια οψιόν για έναν ακόμη χρόνο» αναφέρει η ανακοίνωση των πρωταθλητών Γαλλίας

Σε αυτή φιλοξενούνται και δηλώσεις του πρώην νούμερο ένα της Γιουβέντους. «Είναι μεγάλη χαρά που έγινα μέρος της Παρί Σεν Ζερμέν. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου έχω εγκαταλείψει την Ιταλία και μόνο με ένα τόσο φιλόδοξο σχέδιο θα μπορούσα να λάβω μια απόφαση όπως αυτή. Ευχαριστώ την ομάδα και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη τους», είπε ο Μπουφόν.

«Έχοντας παρακολουθήσει τις απίστευτες προόδους τα τελευταία χρόνια, ξέρω ότι τα όνειρα που καταλαμβάνουν το περιβάλλον της Παρί Σεν Ζερμέν και θα φέρω όλη μου την ενέργεια, την εμπειρία και τη δίψα για νίκες για να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να επιτύχει τους σπουδαίους στόχους που έχει θέσει», συνέχισε.

Και κατέληξε: «Μαζί με τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας, θα μοιραστούμε μερικές μεγάλες συγκινήσεις στο Parc des Princes και σε όλα τα στάδια στα οποία εμείς εκπροσωπούμε το Παρίσι, αυτή την υπέροχη πόλη που αξίζει να δει κάποια ημέρα την ομάδα της στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

Αν σου άρεσε κάνε