Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:44 Δημιουργία 23/07/18, 15:35

Τη Λουκέρνη θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Η πειραϊκή ομάδα θα παίξει εντός έδρας στο πρώτο αγώνα, στις 9 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Ελβετία μια εβδομάδα αργότερα.

Ο ΠΑΟΚ, αν αποκλειστεί από τη Βασιλεία στο Champions League, θα παίξει στον ίδιο γύρο του Europa League με το νικητή του ζεύγους του β΄ προκριματικού γύρου του Europa League Βιτορούλ (Ρουμανία)-Φίτεσε (Ολλανδία).

Ο ΠΑΟΚ θα είναι φιλοξενούμενος στον πρώτο αγώνα, που θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς της Τούμπας θα τελεστεί στις 16/8.

Ελληνοκυπριακή μονομαχία ενδέχεται να υπάρξει στο γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς Ατρόμητος και Απόλλωνας Λεμεσού θα βρεθούν αντιμέτωποι, εφόσον ξεπεράσουν τις Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία) και Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη), αντίστοιχα, με το πρώτο ματς εκτός έδρας (9/8) και τη ρεβάνς στην Αθήνα (16/8).

Το νικητή του ζευγαριού μεταξύ της νορβηγικής Μόλντε και της αλβανικής Λάτσι θα αντιμετωπίσει στον ίδιο γύρο της διοργάνωσης ο Αστέρας Τρίπολης, αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Χιμπέρνιαν.

Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» και ο επαναληπτικός στις 16 του ίδιου μήνα.

Αν σου άρεσε κάνε